Ohjelmapalvelut pienille ryhmille

Tervetuloa virkistäytymispäivään Koitajoen varrelle

Haluatteko päästä päiväksi pois arki- ja työrutiineista luonnon rauhaan kokemaan jotain ihan uutta? Ehkä kaipaatte yhdessäoloa ja rentoutumista tiimin kanssa, omassa rauhassa mökkimajoituksessa?

Tervetuloa viettämään työhyvinvointipäiviä, suunnittelukokouksia tai muuta ryhmän kokoontumispäivää rauhallisen Koitajoen maisemiin. Pääsette nauttimaan omatoimisista tai ohjatuista elämyksistä edullisesti mökkiympäristöstä.

Pyydä lisätietoa ja tarjous soittamalla, sähköpostitse tai sivun alareunassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta!

Majoitus ja ruokailu

Koitajoen varrella – noin 30 km Ilomantsin keskustasta ja 75 km Joensuusta – sijaitsevat eko-mökkimme ILO 103 ja ILO 107. Yhteensä näissä majoittuu 10 henkilöä ja lisäsänkyjen kanssa 12 henkilöä. Pihalle mahtuu myös telttoja ja riippumattoja. Mökit ovat noin 300 m päässä toisistaan. Molemmissa mökeissä on oma puusauna ja ranta. Mökkien lähellä on lisäksi savusauna. Mökkien tarkemmat tiedot löytyvät Majoitus-sivuilta. Mökit ovat käytössä keväästä syksyyn.

Lähistöllä ei ole kauppaa tai ravintolapalveluita. Mökkien pienissä keittiöissä ruuan valmistus onnisuu omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voi etukäteen tilata karjalaiseen ja lähiruokaan perustuvan ruokahuoltopaketin.

Ohjelma

Useimmat KoiHun ohjelmapalveluista, ovat tarjolla niin suurille kuin pienille ryhmille. Mökeiltä pääsee kätevästi, niin ohjattuun 5–10 km metsäseikkailuun, kuin melontaretkelle Koitajoelle tai Koitereelle. Myös kalastusretket onnistuvat. Mökeillä voi myös omatoimisesti soudella, onkia tai heitellä virveliä kalaisalla Koitajoella.

Ohjattuja ohjelmia ovat mm.:

 

Päiväohjelmat – meloen tai metsässä mieli virkeäksi

Päiväohjelmien kesto on neljästä kuuteen tuntia ja se voidaan sopia myös erikseen. Alla muutama ehdotus, mutta olethan yhteydessä, niin ideoidaan yhdessä toiveidenne mukainen paketti!

Sukellus metsä- ja turvehoitoihin

Alk. 90 € / henkilö Mennään metsään! Tukikohtana on Koitajoen varrella oleva pieni ja rauhallinen ekomökki.
6-20 hlö

KoiHun mökeiltä Huhuksesta meloen Lylykoskelle

90 € / henkilö Rauhallisesti virtaava erämainen Koitajoen maisema on tämän päiväretken ympäristönä.
10-15 hlö

"Kukkuukoskelta" Syväysjokea pitkin Koitereelle ja Partalanrantaan

Alk. 90 € / hlö Retki alkaa Käenkosken kuohujen kyljestä ja jatkuu pitkin erämaisten soiden ympäröimää Syväysjokea aina...

Meloen Koitereen Lammassaareen, "hiekkadyyneille"

Kauniin ja tyynen ilman edestakainen melontaretki järvellä yhteensä noin 14 kilometriä.

Parin päivän rauhoitus Korpikylän kylkeen

Esimerkkiohjelma 6-12 henkeä – 3 päivää/2 yötä – alk. 240 € / hlö, sis. alv Täysihoitopaketti noin 10 hengelle, sisältäen kaksi ohjattua ohjelmaa, ruuat, sekä mökkimajoituksen kahdessa...
6-12 hlö

Ota yhteyttä