Yhteystiedot

Näin tavoitat meidät

Varmimmin tavoitat meidät sähköpostitse: info@koihu.com
Tavoitat meidät myös puhelimitse:
Petri +358 400 128 268
Päivi +358 405002084
Pirkko +358 407184708

Toimistomme on liikkuva, joten sovitaanhan tapaaminen aina etukäteen.

Miten löydät perille?

Sijaintimme on rauhallinen, keskellä metsiä ja kaukana kaupunkien melusta. Siksipä tästä kauniista paikasta luontoelämyksineen kannattaa tulla nauttimaan kauempaakin. Pääset perille omalla autolla, tai junalla tai lentäen Joensuuhun. Joensuusta pääsee Ilomantsin kirkonkylälle myös linja-autolla muutaman kerran päivässä. Kuljetus niin Joensuusta kuin Ilomantsin keskustastakin perille järjestyy tarvittaessa. Lisätietoja täältä.

Retkietiketti

Tärkeä etiketti kaikille luonnossa liikkuville löytyy täältä.

Etäisyyksiä

Ilomantsin kirkonkylä eli Pogosta (täällä myös lähimmät kaupat) 30 km
Joensuu 75 km
Lappeenranta 286 km
Tampere 473 km
Helsinki 560 km

 

Postiosoite
81450 Huhus

Sähköposti
info@koihu.com

Puhelin
+358 400128268 / Petri
+358 405002084 / Päivi
+358 407184708 / Pirkko

Ota yhteyttä

Tietoja palveluistamme

Keitä olemme?

KoiHu Adventures on olemassa, jotta ilomantsilaiset sisarukset voisivat esitellä valitsemiaan, seudun parhaita paloja kaikille luonnossa liikkuville, ja tarjota vaivattomia, rauhallisia elämyksiä Suomen hiljaisilla saloilla ja vesistöillä. Lue lisää tarinastamme ja taustoistamme.

Lahjakortit

Luontoelämys, mökkiloma, rauhoittava ja terveysvaikutteinen turvehoito vai rentouttava savusaunaelämys? Lahjakortin summa voi olla mikä vain ja käyttötarkoituksen voi päättää myöhemmin. Sivuillamme valmiita ideoita lahjakorttien kohteiksi. Lähetäthän viestin, niin voimme yhdessä ideoida lahjansaajalle täydellisen luontoelämyksen!

Koitereesta ja Koitajoesta

Alueen kaksi upeinta vesistöä, Koitere ja Koitajoki hemmottelevat melojia ja muita vesilläliikkujia monin tavoin. Ensimmäiset kymmenet kilometrit noin 200 kilometrin mittainen Koitajoki mutkittelee kapeana ihan itärajan tuntumassa, Koivusuon luonnonpuiston kupeessa. Koiteretta kutsutaan satasaariseksi, vaikka todellisuudessa tällä pohjoiskarjalaisella vesihelmellä saaria on yli 400.

Melonta- ja muiden aktiviteettipakettien varausehdot

Tutustu melonta- ja muiden aktiviteettipakettien varausehtoihin, ohjelman sääntöihin sekä varauksen peruuttamisen ehtoihin.

Mökkien varausehdot

Tutustu mökkien ja aktiviteettivarusteiden varaus- ja maksukäytäntöihin sekä varauksen peruuttamista tai muuttamista koskeviin ehtoihin.

Tietosuoja

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.