Elämykselliset aktiviteetit luonnossa

Omatoimipaketteja ja ohjattuja retkiä lumoavassa luonnossa

Kaipaatko rauhaa ja vain luonnon omia ääni ympärillesi? Ilomantsissa, Itä-Suomen erämaisissa maastoissa, satasaarisen Koitereen ja Koitajoen sekä ympäröivien metsien keskellä voit nauttia erämaisista tunnelmista. Lähiseudun kolme kansallispuistoa varmistavat, että koettavaa riittää myös merkityillä reiteillä.

Vuokraamme kanootteja, kajakkeja, SUP-lautoja sekä polkupyöriä. Erityiskiitoksia asiakkailtamme keräävät valmiit, omatoimiset luontoliikuntapaketit, joiden reiteiksi olemme keränneet Ilomantsin parhaita paloja. Karjalan helmen, Koitereen lumoa pääset kokemaan Lammassaareen suuntaavan veneretken mukana.

Olitpa retkellä opastetusti tai omatoimisesti, voit tilata meiltä päivän päätteeksi suloiset savusaunalöylyt, turvehoidon tai valmiin illallisen. Kysy myös valmiita aktiivilomaviikkoja, joihin sisältyy majoituksen lisäksi useampi aktiviteetti oman valintasi mukaan.

Meillä käy maksuksi myös ePassi Sportti & Kulttuuri sekä Edenred liikunta!

Melonta

Monipuolinen Koitajoki ja satasaarinen Koitere tarjoavat kauniin ja rauhallisen ympäristön niin muutaman tunnin kuin useamman päivänkin melontaretkille kauniissa Itä-Suomen järvi- ja jokimaisemissa. Valmiiden melontareittipakettien lisäksi voit vuokrata meiltä myös vain kanootin, kajakin tai SUP-laudan tarvittaessa kuljetuksineen.

Savusauna

Rentoudu päivän päätteeksi savusaunan pehmeissä löylyissä Koitajoen rannalla. Monien mielestä savusaunan leppoisat löylyt ovat paras saunakokemus, mitä ihminen voi kokea.

Turvehoito

Sekä saunalla, että turpeella on todettu olevan lukuisia terveysvaikutuksia - mitä ne yhdessä saavatkaan aikaan!
Turvehoito rauhoittaa ja virkistää tutkitusti niin kehoa kuin mieltäkin. Turvesaunotuksen lisäksi voit tilata myös hartia-, kasvo-, käsi- tai jalkahoitoja.

Koitere-retket

Koe satasaarisen Koitereen kauneus, tutustu Lammassaareen sekä Koitereen historian moniin tarinoihin. Voitte suunitella oman retkenne Lammassaareen, ja me kuljetamme ja noudamme teidät.