Koitere ja Kylät -kirja

Koitere ja Kylät -kirja


KOITERE JA KYLÄT – Elämää satasaarisen järven rannalla -kirja käsittelee Koitereen rantakylien -  Naarva, Käenkoski, Huhus, Tyrjänsaari ja Kivilahti -elämää ja kehitystä 457-sivun verran.

Tämän Koitere-historiikin ensimmäisiä sivuja kirjoitettiin jo vuonna 1997, jolloin Huhuksesta lähtöisin oleva opettaja Liisa Puhakka, joka meitä Koihulaisiakin on aikanaan opettanut, alkoi puuhata projektia. Asioita edistettiin, mutta hanke viivästyi monista syistä. Vuonna 2016 kunnallisneuvos Seppo Lehtinen alkoi vetää projektia ja näin kirja saatiin vihdoin julkaistua vuonna 2020. Kirjan on toimittanut Armas Härkönen, ja kirjan kirjoittamiseen on osallistunut useampi henkilö. Sisältö pohjautuu mm. runsaaseen haastatteluaineistoon. 

Teos kokoaa yhteen rajapitäjän ihmisten elämänpiirin ja nostaa esiin kansankulttuuriin kuuluvia ilmiöitä. Kirja oli 2021 Vuoden kotiseututeos -kilpailun finaalin kolmen parhaan joukossa.

Voit ostaa kirjan nyt tästä verkkokaupastamme. Kirja maksaa 40€ ja postitus 9.90€. HUOMAA, että sinun pitää valita postitus erikseen lisäpalvelusta, joka ilmestyy näkyville, kun olet lisännyt kirjan Ostoskoriin oranssista laatikosta. Ilman postitusta kirjan nouto onnistuu Ilomantsin ja Lieksan alueella. Jos postitusmaksu jää erikseen laskutettavaksi se maksaa 12€. 

39€
Tarkista kenttä
Hinta: 0,00 €

Katso myös nämä

Päiväretki meloen Syväysjoelta Koitereelle, 13 km

Työnnä kajakki tai kanotti vesille Käenkosken kuohujen kupeesta, nauti hiljaisesti mutkittelevasta...
hlö
Alk. 98 €/hlö

Päivämelontaretki Koitereelle ja Lammassaareen, 15 km

Lähde ihailemaan satasaarista Koiteretta meloen. Retkipäivän aikana ehdit tutustumaan myös hienon harjun ja...
hlö
Alk. 88 €/hlö

Satasaarinen Koitere ja sen helmet, 30-40 km

Kaunista järvenselkää, kalastusta, seikkailua ja rauhoittumista Koitereen hiekkarannoilla nuotion äärellä.
hlö
Alk. 147 €/hlö